top of page
1080x1080px_Ditt_treningssenter_edited.jpg

Vi tilbyr skreddersydd bedriftstrening

*Investering i ansattes helse gir bedre resultater for bedriften!*

 

En sunn bedrift begynner med sunne ansatte, og stadig flere bedrifter innser verdien av å prioritere helse og velvære blant sitt team. Den enkle teorien er at ved å motivere ansatte til økt fysisk aktivitet og en sunnere livsstil, oppnår bedriften mer effektive ansatte, redusert sykefravær og et forbedret arbeidsmiljø.

 

*Praktisk implementering er nøkkelen*

 

For å gjøre denne teorien til virkelighet, kreves kompetente fagfolk som kan utvikle en helhetlig strategi rundt trening og fysisk aktivitet i bedriftens regi. Denne strategien bør balansere hensynene til den enkelte medarbeider og bedriften som helhet. Det er avgjørende at økt fokus på trening og helse oppleves som en positiv tilleggskomponent i arbeidshverdagen, ikke som et påtvunget tiltak.

 

*Erfarne fagfolk for bedre bedriftshelse*

 

Ditt Treningssenter har lang erfaring med å tilrettelegge for økt fokus på trening og helse i bedrifter. Vi forstår viktigheten av å skape en strategi som er tilpasset både individuelle behov og bedriftens overordnede mål.

*Kontakt oss for skreddersydde løsninger!*

 

Har du spørsmål eller ønsker et uforpliktende bedriftsbesøk for å diskutere hvordan vi kan styrke helsen og trivselen blant dine ansatte?

 

Send oss en e-post på post@ditt-treningssenter.no.

 

Vi ser frem til å hjelpe din bedrift med å oppnå en sunnere og mer produktiv arbeidsplass!

Ta kontakt med oss for et møte i dag

Vi kontakter deg i løpet av kort tid!

bottom of page