top of page

Stort senter med mange muligheter

2000kvm med treningsmuligheter!

DSC_9607.jpg

Stor dans og aerobic sal

Bli med på en av våre mange timer i vår store aerobic sal! Her kjører vi alt i fra bodycombat, zumba, bodypump, dans og mye mer! God luft, akustikk og rett utstyr gjør timene til en fryd å delta på!

Spinningsal

Vår spinningsal har plass til 20+ deltagere og benytter group cycle syklene fra tehcnogym. Salen er mørk med 2 prosjektorer for optimal spinning opplevelse!

DSC_9622.jpg
DSC_9659.jpg

Stor Styrkesal

Vi har stort og variert utvalg fra technogym, Hammer strength og Life fitness. Salene er delt inn i 3 hovedseksjoner. Apparat, kabel og frivektsavdeling.

Sirkel og PT sal

Snerten sal med muligheter for sirkeltrening, booty building og personlig trening. Salen har et eget preg med unikt lys og farger!

DSC_9664.jpg
DSC_9655.jpg

Hiit & Run sal

For dere som liker å kombinere forskjellige typer kondisjon med styrke er dette det perfekte rommet for deg! Vi har romaskiner, spinning sykler, hoppkasser, vekter og skillrun møllene fra technogym som har mulighet for både løping og skyving.

Pilates / Slyngesal

Vi kjører pilates, yoga, bodybalance og slyngetimer i egen sal. Denne har gulvarme for optimal utbytte av timer som feks yoga.

DSC_9595.jpg
DSC_9688.jpg

Resepsjonsområde

Sitt og slapp av med en deilig kopp kaffe før du hiver deg i gang på treningen. Vi selger også masse snacks i resepsjonen. 
Fredager serverer vi vaffel på morgenen for å gjøre det ekstra koselig for medlemmene!

Se oversikten på når timene finner sted i vår timeplan.

bottom of page