top of page

Meld deg på i dag!

Er du klar for å sette deg selv først?

Det å begynne på Livea Livsstilskurs og lære seg til en bedre livsstil er noe av det lureste Bjørnar har gjort for seg selv. Med en lettere kropp er det enklere å leve et sprekt og aktivt liv.

Han sier han har fått verktøyet til å klare å spise riktig mat. Han var med i en gruppe på hele 12 stk på kurs, og tenker det er noe ekstra spesielt ved å ha et sånt støtteapparat rundt seg, der alle er i samme situasjon og har det samme ønsker og MÅL.

Han sier at det er etter kurset den virkelige jobben videre starter, men nå har han verktøyet og støtteapparatet  han trenger for å få det til!

HELSEGEVINSTER:

  • Redusert risiko for hjerte- og karsykdommer.

  • Mindre risiko for muskel og leddplager. Er blitt sterkere og bedre utholdenhet.

  • Strukturert hverdag på kosthold og trening

Hva er Livea livsstilskurs?

Livea Livsstilskurs er delt opp i to ulike faser, vekstreduksjonsfasen- og stabiliseringsfasen. De 16 første ukene av kurset treffes man i grupper på inntil 16 personer, for deretter å fortsette prosessen individuelt.

Det undervises innen fagområdene kosthold, fysisk aktivitet og mentalt fokus. Man har felles treningsøkter tilpasset gruppen. For å gi deltakerne en kickstart på vektreduksjonen, benytter man seg av Livea produkter, samt grønnsaker. Gradvis innfører man vanlig mat til kosten igjen. Alle Liveas anbefalinger er hentet fra Helsedirektoratet.

Personlig oppfølging

Vi legger stor vekt på tverrfaglig kompetanse, noe som gjør at du kan endre livsstil på en trygg og forsvarlig måte. Livea Livsstilkurs deles inn i fire faser. Hvor lenge man skal være i de ulike fasene vil være individuelt. På livsstilskurset vil man få personlig veiledning og oppfølging gjennom alle fasene av en lisensiert Livea instruktør.

Pris for kurspakke:

6990.-

*Forutsetter medlemskap hos ditt treningssenter. Livea produkter kommer i tillegg.

200807_livea_lokale_fb10.jpg
"ETTER MANGE ÅR MED OVERVEKT OG DÅRLIG HELSE VAR DET PÅ TIDE FOR HEGE Å TA GREP"

Er du klar?

Vi kontakter deg i løpet av 2 virkedager!

Supert! Ser frem til en fantastisk tid med deg!  Velkommen til Livea programmet!

thumbnail_Livea_Logo_Ny_Ned_i_Vekt.png
bottom of page