top of page
Søk
 • Forfatterens bildeJoachim Næss

Easylife “en positiv endring”

mossrita14

Det å legge om livsstilen betyr ikke at du aldri mer skal spise pizza, sjokolade eller ta deg et glass vin.

Det å unne seg litt av livets goder er viktig for trivselen og for at du skal ha det bra. Først når totalmengdene blir for store og at det går på bekostning av inntak av andre viktige næringstoffer over tid begynner det å bli et problem for deg og helsen din. Spis heller rikelig med sunn mat og ta kosen som “krydder”. Spørsmålet blir heller “er det verdt det?” eller “kan jeg la være?” Hva gir det meg? Kanskje “ventepølsa” på bensinstasjonen ikke er så viktig, mens hamburgeren på Hard Rock Cafe med familien er et høydepunkt i en ellers tung hverdag?

Et kosthold med lite næring kombinert med lite aktivitet, lite trening, stress og dårlig evne til å prioritere seg selv og egen helse, gjør at altfor mange nordmenn i dag sliter med overvekt, lite energi i hverdagen og alt dette fører med seg av livsstilssykdommer og andre ting.

I over 12 år har Moss Easylife gjennom mitt kurs konsept hjulpet mennesker med å gå ned i vekt og å legge om livsstilen. Resultatene har vært veldig bra! På vårt senter ser vi daglig våre esaylife medlemmer som har klart å gjøre en endring med et sunnere og bedre liv – og alle sier det samme. DET ER VERDT DET! Små endringer i hverdagen kan gi store utfall til det positive for deg og din helse.

Sett bort i fra fordelen med stor reduksjon av fettmasse vil en endring av livsstilen kunne gi deg store helsegevinster på svær mange områder.

 1. Bedre nattesøvn

 2. Mer overskudd i hverdagen

 3. Bedre mage/tarm funksjon

 4. Mindre migrene

 5. Sterkere nakke/rygg

 6. Bedre kondisjon

 7. Reverser diabetes 2

 8. Reverser høyt kolesterl

 9. Reverser høyt blodtrykk

 10. Bedre selvfølelse

Om du har lyst å lære hvordan også du kan får dette til, er du velkommen til en uforpliktende samtale om kursopplegget.

Send meg en mail til resepsjon@mosseasylife.no derom du ønsker et uforpliktende infomøte. (Husk å legg ved ditt mobilnr)

Gjennom et 9mnd program vil du ikke bare gå ned i vekt, men lære om kosthold, komme i bedre form, bli bevist på hvordan kroppen og hodet ditt fungerer, få kunnskap om trening, få bedre struktur på dagen din, lære om myter, bli sterkere fysisk og mentalt. + mange andre ting som påvirker deg hver dag!

Les mer på www.ditt-treningssenter.no

Du kan også sende inn en hennvendelse i kontaktskjemaet her

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page