top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJoachim Næss

En vinner av utekonkurransen i April er kåret!

Vi hadde en liten gå/løpskonkurranse i April. Den gikk ut på å gå/løpe 100km i løpet av April mnd. All aktivitet måtte logges via treningsappen vår. Vi hadde 60 deltagere der 15stk klarte å nå 100km! Knallbra jobbet!

Vi har trukket ut en liten premie til 1 av de 15 som klarte målet sitt. Gratulerer så mye til Cecilie Vinje med månedens premie! BCAA og en Shaker fra olimp sportnutrition. Du kan hente premien neste gang du er innom senteret! Gratulerer så mye og tusen takk til alle som deltok!

Spesiell takk til GoMax Nutrition som har stilt opp med premie.

img_5741

Hva er BCAA?

BCAA er et effektivt tilskudd for å oppnå muskelvekst. BCAA sin store popularitet som treningstilskudd er at det utviser en direkte naturlig anabol muskeloppbyggende effekt både for menn og kvinner. Felles for alle BCAA produkter er at de inneholder de tre aminosyrene L-Leucine, L-Isoleucin og L-Valin. BCAA produktutvalget definerer de individuelle produktene med en ratio – Dvs. forholdet mellom de 3 aminosyrene L-Leucine, L-Isoleucin og L-Valin. Dette forholdet betegnes med for eksempel. 2:1:1 eller 4:1:1 eller 8:1:1 osv. Disse tallene reflekterer forholdet mellom L-Leucine og de to øvrige aminosyrene i BCAA.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page