top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJoachim Næss

Går du 3 skritt frem og 2 tilbake?

Sommeren er her, og det frister kanskje å ta en pause fra treningen. Men la oss minne deg på hvor viktig kontinuitet er for fremgangen din. Tenk på treningen som en reise mot målet ditt. Hvis du tar en pause, er det som å gå baklengs i stedet for fremover. Du vil ende opp med å bruke mer tid og krefter på å komme tilbake dit du var.


Å holde kontinuitet i treningen betyr at du bygger videre på det harde arbeidet du allerede har lagt ned. Du unngår den frustrerende "3 skritt frem og 2 tilbake"-metoden, som kan være ødeleggende for fremgangen din. Ved å fortsette å trene jevnlig kan du oppnå 3 års fremgang på bare ett år!


Ikke glem hvor fantastisk det føles å trene og være aktiv i sommer. Tenk på hvor mye bedre

du vil føle deg når du kan nyte stranden eller gå rundt i lette sommerklær med selvsikkerhet og velvære. Ikke bli den som må "hente deg inn etter ferien". Velg heller å trene med kontinuitet, slik at du kan nyte ferien og samtidig opprettholde fremgangen din.


Kos deg på trening og bruk den ekstra fritiden til å lade opp kroppen både fysisk og mentalt La kontinuiteten være din beste venn, og se fremgangen din skyte fart. God sommer, og nyt treningen og velværet som følger med!

5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page