top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJoachim Næss

Har du prøvd vår treningsapp?

Mywellness®-appen gir brukeren en unik digital opplevelse på ditt treningssenter. Applikasjonen gir brukerne viktige og motiverende verktøy for å lykkes i sin trening. Takket være applikasjonen, kan brukerne lagre både sine inne- og uteaktiviteter i sin personlige Mywellness-konto. Applikasjonen kan også brukes av medlemmets personlige trener for å følge opp treningsresultater, gi presise tilbakemeldinger og tilpasse treningsprogrammer for videre utvikling.

Alt på ett sted – i mobilen

Mitt treningssenter

Brukeren kan finne alle tjenester som Ditt Treningssenter tilbyr, og velge det som det som interessere dem.

Min aktivitet

Her kan brukeren finne sitt treningsprogram, se hvilke gruppetimer brukeren har booket, samt hvilke utfordringer brukeren er med på. Brukeren kan også implementere andre aktiviteter i systemet og koble opp applikasjonen med pulsklokker, aktivitetsarmbånd eller andre trenings- og helseapper.

Resultater

Her kan brukeren gå tilbake å se på sine treningsresultater og se deres personlige utvikling. Brukeren logger sine treningsøkter i applikasjonen, og samler Moves (poeng) og etablerer dermed gode og motiverende treningsvaner.


Booking av gruppetimer

Treningssenteret har mulighet til å integrere sitt bookingsystem for gruppetimer i Mywellness-appen og dermed gir brukeren muligheten til å booke og avbestille plass på mobiltelefonen, samt se hvilke timer som er booket. Brukeren får en påminnelse om timer en dag før og noen timer før gruppetimen begynner.


Øvelsesguide og ferdige treningsplaner

Med Mywellness-appen kan brukeren finne en omfattende samling av videoer som veileder brukeren til riktig utførelse av øvelser og bruke av apparater. Det finnes ferdige treningsprogrammer som brukeren kan gjennomføre på egenhånd.

Spor og loggfør utendørsaktiviteter direkte i appen

Det er åpenbart muligheten til å spore treningsaktiviteter som skjer utenfor anlegget vegger i form av for eksempel fotturer, sykling, løping og mer. Applikasjonen har også en innebygd GPS-funksjonalitet for å måle, blant annet. En avstand og hastighet.


Lagre alle data på ett sted

Mywellness-appen er et utmerket verktøy for å lagre treningsdata fra andre treningsapper, da den er kompatibel med de mest brukte programmene og merkene på markedet. Dette gir en meget stor verdi for brukeren, da de kan se alle sine treningsdata samlet på ett sted. Dette gir også mulighet for personlige trenere for å se hvor mye trening og aktiviteter som utføres og utviklingen over tid for å gi medlemmene den beste og mest effektive erfaringen med personlig trener.


Ta utfordringen!

Brukeren har muligheten til å delta i motiverende utfordringer organisert av treningssenter. Utfordringer økter treningsfrekvensen og kan føre til et økt antall potensielle nye medlemmer og øke samholdet på treningssenteret.


Spør oss så hjelper vi deg med å sette opp treningsappen din!

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page