top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJoachim Næss

HEMMELIGHETEN MED Å HOLDE VEKTEN I ÅRENE ETTER VEKTNEDGANGEN ER…

Pål Larssen hadde et ønske om et sprekere, lettere og sunnere liv, så han valgte å begynne på et livsstilskurs ved Arendal Sport & Fitness-Senter i 2014

Pål_Larssen_2_WEB.png

Han gikk ned 14 kilo og nå, fire år senere, holder han fortsatt vekten! Hva er hemmeligheten?

  1. ” Hemmeligheten med å holde vekten også i årene etter vektnedgangen er å spise ofte og lite til hvert måltid og ellers følge oppskriften du får på EasyLife-kurs til punkt og prikke. Da jeg startet opp i 2014 innså jeg raskt at jeg hadde spist helt feil. Jeg spiste sjelden og alt for mye til hvert måltid. ”


Oppskriften for Pål sin suksess er like enkel som den er vanskelig.

  1. ” Jeg gjør det jeg har lært på kurs. Jeg spiser ofte,-fem måltider om dagen. Jeg spiser mindre porsjoner enn tidligere og setter de sammen på en smartere og bedre måte. Vi lærte om tallerkenmodellen og dette har vært et viktig verktøy for meg. Jeg spiser mye mindre av enkelte matvarer og mer av andre matvarer. Jeg innså at helgen ikke kunne begynne torsdag kveld og slutte søndag hvis jeg skulle holde vekten.”


Og det er ikke bare maten som må på plass i følge Pål.

  1. ”Jeg har fortsatt å trene regelmessig ved Arendal Sport&Fitness-Senter som jeg gjorde når jeg gikk på kurs. Du finner ikke noe treningssenter i Arendalsområdet som er så velutstyrt som disse. I tillegg slipper jeg kø på apparatene, og det er et fantastisk miljø blant medlemmene her. Jeg prøver å trene tre ganger i uken de fire ukene jeg er hjemme fra Nordsjøen.”


Imponerende og til stor inspirasjon for andre som ønsker å endre livsstil!

Hvis du vil vite mer om EasyLife, fyll ut vårt interesseskjema under.

I 2020 starter vi nye kurs på Moss Easylife Senter. Dersom du vil sikre deg plass kan du ta kontakt med oss så arrangerer vi tid for en prat om kurset. Minner om at det er gratis å starte treningen frem til kursstart!

7 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page