top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJoachim Næss

Hva er Easylife?

Easylife: En bedre hverdag med overskudd!

Easylife er et livsstilsprogram som fokuserer på din helse ved å veilede deg med kosthold og trening gjennom en periode på 3 eller 12 mnd.

6påske

Hvem passer kurset for?

  1. Hvis du ikke har trent tidligere

  2. Trenger hjelp med riktig opptrening (etter skade osv..)

  3. Har diverse helselidelser (høyt blodtrykk, kolesterol osv..)

  4. Trenger hjelp med motivasjonen

  5. Trenger å gå ned i vekt (både mye og lite)

  6. Trenger hjelp med å få struktur på trening og kosthold

  7. Om du er generelt usikker på treningssentre og trening

Hvordan foregår undervisningen?

Vi vil samles på kurskvelder der vi går igjennom teoretiske og praktiske ting som vil hjelpe deg med å forstå og få oversikt over ditt kosthold og din trening. Vi er også opptatt av mental trening som vil gjøre det enklere å holde fokus på dine langsiktige mål. Hyppighet på kurskveldene er avhengig av hva slags easylife kurs man velger.

Hvordan foregår treningen?

Alle som deltar på Easylife kurs vil få sitt individuelle program tilpasset sine behov. Det er viktig for oss at du får en riktig start på treningen og at du trives med øvelsene du får. I kursperioden vil du også få en trener du kan kontakte dersom du trenger mer hjelp eller er usikker på øvelsene.

Du vil også få tilgang til alle fasiliteter på Moss Easylife Senter og Ditt Treningssenter under kursperioden – Dette gjelder også saltrening for de som ønsker å delta der.

3påske

3 mnd Easylife lettere kurs:

Dette kurset passer for de som trener aktivt i dag og som trenger å gå ned de siste kiloene som sitter ekstra godt fast. Vi vil gi deg flere “verktøy” du kan benytte for å holde formen over tid. Kurset går over 10 kurskvelder fordelt på 3 mnd. Alle nye medlemmer på Ditt Treningssenter / Moss Easylife Senter forplikter seg til en 12 mnd treningsavtale i forbindelse med kurs.

12 mnd Easylife kurs:

Dette passer for deg dersom du har lite erfaring med trening på treningssenter og trenger hjelp med å gå ned 10 kilo eller mer. Det passer også for de som har større helseutfordringer og som trenger hjelp med å trene seg opp / endre livsstil for å bli friskere.

Kurset har 24 leksjoner fordelt over 12 mnd. Kurset er 2-delt; første 6 mnd fokuserer på vektreduksjon og å klare de målene man har satt seg, siste 6 mnd har fokus på å holde seg der. Det er viktig for oss at du finner en livsstil etter kurs som du trives i og kan leve med, det er slik du vil oppnå en varig løsning!

2påske.jpg

Lurer du på mer?

Vi tilbyr gratis konsultasjon til alle som vurderer å delta på våre kurs. Det er viktig for oss at vi blir litt kjent med deg før vi eventuelt setter i gang for å gi deg en best mulig start! Fyll ut skjemaet nedenfor så kontakter vi deg!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page