top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJoachim Næss

Hvorfor bruker jeg PT?

Jeg hadde mistet motivasjonen….

Jeg hadde ingen treningsglede lenger…

Jeg var i dårlig form med “vondter” her og der…

Lyder kjent?

Da er det alt å vinne med en Personlig Trener som Ann-Kristin!

Ann-Kristin har “pushet” meg i gang igjen, ved å vise meg hva jeg er god for. Hun har vist meg de rette øvelsene, som kroppen trenger av både styrke og kondisjon. Det er viktig å få vist den rette måten å utføre øvelsene på. Det er avgjørende for å få mestring, trivsel og fremgang med treningen!

Nå orker jeg mye mer enn før, energi og kondisjon har vendt tilbake

Og det viktigeste av alt; Jeg har fått tilbake treningsgleden!

Grete gikk fra å ikke klare øvelsen knebøy til å klare 30kg i knebøy på 5 uker!

6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page