top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJoachim Næss

Hvorfor velge en personlig trener?"Hadde jeg ikke hatt denne avtalen med deg i dag hadde ikke jeg trent"

Her er 10 grunner til å velge en PT. Hva er din grunn?


1. En investering i egen helse Mange tror at trening med personlig trener er dyrt, og at man blir lurt til å betale mer enn man må. Dette er uheldig. Som med det aller meste, så koster det selvfølgelig penger å trene med en PT. Men investeringen er lagt i egen helse, og vi vet jo at fysisk aktivitet har store helsegevinster (Helsedirektoratet.no).


2. Et viktig møtepunkt i en ellers travel hverdag «Hadde jeg ikke hatt denne avtalen med deg i dag, så hadde jeg ikke trent». Flere av våre kunder opplever treningen med sin PT som et svært viktig møtepunkt i hverdagen, og som nødvendig for å få trent. Det å ha en avtale, kan gjøre det lettere å gjennomføre treningen som er avtalt.


3. Å trene riktig Flere synes det er ubehagelig å trene på egenhånd, da de er usikre på om de gjør øvelsene riktig. På Ditt Treningssenter har vi ulike apparater og utstyr, og det er ikke alltid like lett å vite hva man bør gjøre. En PT vil veilede og hjelpe deg til å gjennomføre treningen på riktig og trygg måte, og du har hele tiden mulighet til å spørre om ting du lurer på underveis i økten. På denne måten kan du fokusere fullt og helt på treningen, på deg selv og din målsetting.


4. Treningen er tilpasset deg En PT på Ditt Treningssenter vil tilpasse og skreddersy øvelser og treningsprogram som fungerer for deg, på ditt nivå. Uansett om du har problemer med en skulder, et kne eller ryggen, vil PT’en tilpasse øvelser etter dine forutsetninger. Med trening tilpasset deg, er det lettere for deg som kunde å lykkes på trening!


5. Tydeligere resultater Mange tror at «hvis jeg bare gjør sånn, så vil det og det skje». Slik er det nødvendigvis ikke. Det er dessverre ikke så enkelt å «bare kunne trene av seg akkurat det magefettet», eller «få lange muskler». Flere tror de sitter på fasiten på hva som skal til, men hvorfor uteblir resultatene? Ofte trengs det veiledning og hjelp på veien for at resultatene skal komme. En PT på Ditt Treningssenter har kunnskapen som trengs for å kunne hjelpe deg å gi deg de resultatene du ønsker.


6. Målsetting Å sette gode og realistiske mål kan være vanskelig. De fleste har opplevd å ikke lykkes med målet de har satt seg, kanskje fordi målet var for stort og for vanskelig å oppnå. Sammen med en PT vil du få veiledning og hjelp med din målsetting, både langsiktig mål og de viktige delmålene på veien. Når du lykkes med et delmål, kan det gi motivasjon til å fortsette med treningen.


7. Motivasjon og mestring Mange opplever PT’en som en god motivator underveis i treningsøkten, og kanskje også i hverdagen generelt. «Jeg valgte å løpe litt på søndagsturen i dag, da jeg tenkte at du var der og pushet meg». En PT vil heie på deg, gi deg en klapp på skulderen når du trenger det, og minne deg på hvor nærme målet ditt du er. Forholdet mellom en PT og kunde er viktig. «Sammen er vi et team!»


8. En personlig trener vil kunne utfordre deg når det trengs «Jeg hadde stoppet opp for lengst». Flere kunder sier at de klarer å pushe seg enda mer og yte det lille ekstra, sammen med en PT. Man klarer ofte mer enn man tror, og en PT vil kunne se når det lønner seg å utfordre kunden ytterligere. Mange tenker at en PT alltid «pusher og peser!», men slik er det ikke. I rollen som PT inngår det også å holde kunden igjen hvis det trengs, og gjøre endringer i treningsøkten underveis.


9. Treneren har kontroll Hverdagen er hektisk for mange, og treningen blir derfor ikke alltid prioritert. Trening med en PT vil hjelpe deg å nå dine mål, uten at du trenger å bruke tid på å lage treningsprogram, periodeplan eller gjøre de endringene som trengs underveis. Du møter PT’en til avtalt tidspunkt, og treneren har kontroll på «resten», for at du skal komme et steg nærmere målet ditt.


10. Sosialt En PT på Ditt Treningssenter tar godt imot på hver eneste treningsøkt, og treningen kan være en hyggelig sosial arena i hverdagen. Ofte er det sosiale aspektet nesten like viktig som treningen. En PT blir ofte godt kjent med deg som kunde, og har taushetsplikt. Du kan derfor være trygg på at det du forteller, blir mellom deg og din PT.

46 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page