top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJoachim Næss

KICK OFF 4 SEPTEMBER!

Hold på hatten, for nå er det på tide å sparke i gang en høst full av action, svette og latter! 🍂🍁 Den 4. september setter vi fyr på treningsentusiasmen med en fantastisk Kick Off-event! Ta med deg alle du kjenner, og la oss skape minner sammen som brenner seg fast!


Er du klar for et skred av gruppetimer som vil gi deg energi, glede og treningsglede? Fra Slynge til Stram Opp, fra Dans til Body Pump - vi har en timeplan som vil få hjertet ditt til å danse og musklene dine til å juble!


Men vent, det er mer! 🎈 Gratis kroppsanalyser er på menyen, så grip sjansen og se din fremgang på en skjerm nær deg. Husk å bestille din tid i resepsjonen – du vil ikke gå glipp av dette!


Har du venner som alltid har ønsket å bli med på ditt trenings-eventyr? La dem prøve oss helt gratis under vår Åpne Dag. Og tro oss, når de ser hva vi har å tilby, vil de bli hekta på flekken! 💪


Og vet du hva som gir en ekstra gnist til denne høstfesten? *PT-konkurranser*! Hvem sier at trening ikke kan være lekent og utfordrende på samme tid? La oss se hvem som kan løfte tungen høyest - og det er ikke bare i Body Pump!


Kjenner du allerede pulsen stige? Fantastisk! Timeplanen for Kick Off-kvelden har allerede blitt avslørt i vår app, så du kan planlegge dine ultimate treningsopplevelser med venner og bekjente.


Og glem ikke å sjekke ut *Sportsnutrition-standen*. De er klare til å forsyne deg med smaksprøver og flotte produkter for å gi deg den ekstra energiboosten du trenger!


Så her er det – timeplanen som får deg til å smile bredere enn en sommerdag:


🕓 *16.30-17.00:* SLYNGE med Heidi

🕓 *17.00-17.30:* TONE med Lars-Jørgen og Elise

🕓 *17.30-18.00:* STRAM OPP med Malin

🕓 *17.30-19.00:* SYKKELMARATON med Heidi, Knut og Christer

🕓 *18.00-18.30:* CORE med Elise og Lars-Jørgen

🕓 *18.30-19.00:* DANS med Sissel og Lars-Jørgen

🕓 *19.00-19.30:* BODY COMBAT med Yvonne og Kim

🕓 *19.30-20.15:* BODY PUMP med Hans Rikard, Knut, Marianne og Andreas


Du vil angre ikke på å ta turen innom Ditt Treningssenter! Vi garanterer deg en kveld fylt med latter, endorfiner og den fantastiske følelsen av å ta vare på kroppen din på en skikkelig morsom måte. La oss gjøre høsten uforglemmelig sammen!


Sees der,

Ditt Treningssenter-gjengen 🎉🏋️‍♀️🎈
13 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page