top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJoachim Næss

Kjære medlem.

Som kjent ble vi pålagt i starten av korona om å stenge den 12. mars og gjenåpne igjen den 15. juni.

I perioden vi holdt stengt opplevde vi at flere medlemmer ønsket å betale for hele perioden vi hadde stengt og ikke bare for mars og juni måned.

Vi vil understreke at vi er et av få treningssentre i Moss som ikke ønsket å belaste våre medlemmer for april og mai måned.

Vi har kun belastet deg for halve mars og halve juni måned under stengning som det ikke det var mulig å trene i våre lokaler.

Vi setter umåtelig stor pris på denne støtten fra dere som medlemmer. Det betyr mye for senterets videre drift. TUSEN TAKK !

I perioden vi har hatt stengt håper vi at du har vært med på noen av våre gratistilbud som online timer med instruktører, ute Bootcamp timer, gruppetimer med trenings video og fri tilgang på trenings appen vår. Våre medlemmer fikk også muligheten til å leie gratis trenginingsutstyr hos oss under hele perioden. Mange har gitt tilbakemelding at de ikke ønsker ytterligere kompensasjon for de stengte ukene i mars og juni siden senteret kunne tilby online og alternativt treningstilbud under stengningen.

Vi ønsker likevel å tilby til våre medlemmer 3 muligheter for en kompensasjon for de ukene senteret ikke kunne brukes i ukene i løpet av mars og juni 2020.

Du kan velge mellom disse alternativene:

  1. Jeg ønsker en drikkeflaske med Ditt Treningssenter logo .

  2. Gjør din venn sterkere, som kompensasjon ønsker jeg å gi en venn en måned gratis trening

  3. Jeg velger en helsekonsultasjon hvor vi måler kroppens fett%, muskler, metabolsk alder, tilstands rapport på din form. (du trenger ikke å kle av deg noe tøy).

Velg et av alternativene hvis du ønsker en av kompensasjon mulighetene.

Trykk på linken og skriv inn navn, email og tlf nr.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page