top of page
Søk
 • Forfatterens bildeJoachim Næss

KJÆRE MEDLEM AV DITT TRENINGSSENTER OG MOSS EASYLIFE. 


img_5004

ET SENTER Å KOMME TILBAKE TIL….

Vårt fokus nå er å sørge for at DU har et treningssenter å komme tilbake til når myndighetene igjen åpner for dette. Vi har forståelse for at mange av dere også privat er satt i en vanskelig situasjon, men vi vil gjerne – med stor ydmykhet – anmode de av dere som kan, om å gi oss en hjelpende hånd til å komme igjennom denne perioden.

Vi ønsker å gi deg som medlem disse valgene når det gjelder ditt medlemskap :

 1. Dersom du er nødt til å fryse medlemskapet, gjør vi i denne situasjonen om på våre fryseregler. Vi kan sette ditt medlemskap «på vent» til vi igjen kan drifte som normalt. Medlemskapet åpnes da automatisk fra dagen vi åpner igjen.

 2. Vi håper du velger å la ditt medlemskap stå aktivt og hjelper oss til å kunne åpne senteret når denne situasjonen er over. Vi setter ned prisen på alle medlemskap til 299,- pr mnd. så lenge dette vedvarer.På forhånd tusen takk.

 3. Ønsker du å betale din vanlige medlemsavgift har dette stor innvirkning for senterets videre drift. Da sender du en mail til post@ditt-treningssenter.no og gir beskjed om dette. På forhånd tusen takk.

Velger du å ha et aktivt medlemskap til kr 299,- pr mnd, trenger du ikke å foreta deg noe. Vi regulerer ditt medlemskap. Ønsker du å fryse må du sende oss en mail på “Kontakt oss” på vår nettside: www.ditt-treningssenter.no

NYHETER TIL DEG:

Som aktivt medlem kan vi tilby:

 1. Utlån av les mills bodypump stenger og hantler, strikker og stepkasser:

 2. Dersom dere savner litt treningsutstyr gir vi nå våre aktive medlemmer tilbud om å låne bodypump stenger og Body pump manualer da de er små og lette å frakte.

 3. Vi har i dag 38 Body pump stenger med vekter, og  bodypump manualer.

 4. Du kan enten låne en stang med vekter eller par gummi manualer. Allt  er vasket. (Kun et sett pr medlem)

 5. Her er det første mann/kvinne til mølla og beklager til dere som ikke får mulighet hvis alt er utleid.

 6. Det blir oppsatt kontrakt ang. utstyret som skal leveres tilbake i samme tilstand som utlevert fra oss.

 7. Innlevering må skje innen 2 dager etter at vi har gitt beskjed om innlevering.

Send oss en mail så reserverer vi en stang med vekter til deg og avtaler tid for henting.

 1. Kjøp av easylife produkter, proteintilskudd og lignende. Kontakt oss på mail for avtale vedr kjøp og henting.

TIL SLUTT…

Vi besvarer og behandler fortløpende alt av henvendelser, spørsmål og tilbakemeldinger vi får fra dere som medlemmer i denne perioden. Vi ber dere alle om å henvende dere til vår nettside, “Kontakt oss” slik at vi kan kvalitetssikre  at alle forespørsler kommer frem. Vi ber om forståelse hvis det tar litt lenger tid før dere får svar da de fleste av våre ansatte er permittert.

Når det kommer til den videre utviklingen og driften av senteret, så vil vi publisere informasjon til dere så fort denne er på plass og kvalitetssikret. Vi jobber aktivt for å utforme nye tilbud som vi vil lansere så snart myndighetene åpner for dette.Vi ber om at dere fortsetter å følge med på nettsidene for siste oppdatering.Husk å holde dere friske og aktive gjennom denne vanskelige perioden. Ta vare på deg selv og dine.

Vi gleder oss til vi kan ses på senteret igjen!

Tusen takk for all støtte,-gjennom meldinger,innspill og bidrag til å opprettholde deres trekk i mars mnd,-dette betyr mye for oss og senterets mulighet til å kunne eksistere fremover.

Med ydmyk hilsen fra Joachim, Ann Kristin, Geta, Kristine Odd Ivar og alle våre fantastiske inspiratører.

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page