top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJoachim Næss

Kjære medlem, vi fryser alle medlemskap for april.

_DSC3523 copy

Situasjonen rundt koronakrisen forandrer seg fra dag til dag og fra minutt til minutt. Regjeringens varslede kompensasjonsordning for vår virksomhet gjør at vi har tatt en beslutning om å sette alle medlemskap på vent.Det betyr at du ikke vil bli trukket for medlemsavgiften i april den 20.04. Dette inkluderer også alle dere som ønsket å støtte oss med betalende medlemskap i april etter sist tilsendte mail fra oss. Tusen hjertelig takk for at dere hadde muligehet til dette, det betyr mye for oss.

Håper alle holder seg friske og vi gleder oss utrolig mye til vi ser dere på senteret igjen!

God påske til deg og dine!

Med ydmyk hilsen fra Ann Kristin, Joachim, Geta, Kristine og Odd Ivar og alle våre fantastiske inspiratører.

SPØRSMÅL OG SVAR

Hvordan skal Ditt Treningssenter og Moss Easylife kompensere for den perioden sentrene er stengt? Det vil ikke bli gjennomført trekk av medlemsavgift 20. april.

Hva skjer om dere holder stengt lengre? Alle medlemskap er satt på frys i perioden vi er pålagt å holde stengt og at vi mottar regjeringens støttepakke.

Kan jeg fryse medlemskapet mitt under pandemien? Alle medlemskap er satt på pause inntil vi åpner igjen. Det er derfor ikke nødvendig å foreta seg noe for å få fryst medlemskapet.

Kan jeg si opp medlemskapet mitt? Alle medlemskap er satt på pause inntil vi åpner igjen. Det er derfor ikke nødvendig å si opp medlemskapet.

Har du flere spørsmål anbefaler vi at du retter disse direkte på epost : post@ditt-treningssenter.no

Du vil ikke bli trukket medlemsavgift 20. april.

Mer informasjon om situasjonen fremover vil bli lagt ut på denne nettsiden.

13 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page