top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJoachim Næss

La 2020 bli ditt helseår!

07.Moss

En av de største årsakene til at folk ikke kommer i gang med en livsstilsendring er at de fleste tror at det er så enormt mye som må forsakes og at det er en uoverkommelig jobb som skal gjøres for å få dette til.

Tvert i mot! Det å unne seg litt av livets goder er viktig for trivselen og ditt eget velvære. Først når mengdene blir for store og at det går på bekostning av inntak av andre viktige næringstoffer over tid begynner det å bli et problem for deg og helsa di.


Dette kombinert med lite aktivitet, lite trening, stress og dårlig evne til å prioritere seg selv og egen helse, gjør at altfor mange nordmenn i dag sliter med overvekt, lite energi i hverdagen og alt dette fører med seg av livsstilssykdommer og andre ting.

SANNHETEN ER AT DE ALLER FLESTE ER VELDIG NÆR Å KUNNE LEVE ETTER DET SOM MÅ TIL FOR Å HA EN SUNN OG GOD LIVSSTIL. OGSÅ DU!!

Siden 2006 år har vi i Moss hjulpet folk med Easylife sin filosofi om en varig livsstilsendring. Resultatene har vært og er fantastiske. Daglig får jeg tilbakemeldinger om positive endringer og økt livskvalitet hos de vi trener og har trent igjennom vårt easylife program.

Bortsett fra stor reduksjon av fettmasse vil en endring av livsstilen kunne gi deg store helsegevinster på svært mange områder.

-Bedre nattesøvn -Mer overskudd i hverdagen -Bedre mage/tarm funksjon -Mindre migrene -Sterkere nakke/rygg -Bedre kondisjon -Reverser diabetes 2 -Reverser høyt kolesterol -Reverser høyt blodtrykk -Bedre selvfølelse

Har du lyst å lære hvordan også DU kan får dette til, er du velkommen til en uforpliktende samtale om kursopplegget. Send oss en mail til resepsjon@mosseasylife.no derom du ønsker et uforpliktende infomøte. (Husk å legg ved ditt mobilnr)

Gjennom et 9mnd program vil du ikke bare gå ned i vekt, men lære om kosthold, komme i bedre form, bli bevist på hvordan kroppen og hodet ditt fungerer, få kunnskap om trening, få bedre struktur på dagen din, lære om myter, bli sterkere fysisk og mentalt. + mange andre ting som påvirker deg hver dag! La 2020 bli året ditt!

Vi har nye kurs som starter om kort tid. Ta kontakt raskt for å sikre deg plass!

Les mer på www.easylife.no

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page