top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJoachim Næss

Møt vår PT, Joachim

Joachim er PT-leder for vårt treningssenter, og hans lidenskap for trening og coaching er tydelig i alt han gjør. Han har en unik bakgrunn som inkluderer to år med studier i USA, der han spilte amerikansk fotball og basketball. Det var der han først utviklet sin interesse for styrketrening, og han har fortsatt å dyrke denne lidenskapen siden den gang. Som barn var Joachim kraftig overvektig, men gjennom dedikert trening mistet han hele 30

kilo i ungdomsårene. Denne personlige reisen har gitt ham et unikt perspektiv på viktigheten av fysisk aktivitet og sunn livsstil. Han har en solid bakgrunn som basketballtrener, samt en personlig trener-utdanning fra Norges idrettshøgskole. I løpet av de siste 13 årene har Joachim aktivt jobbet som personlig trener og livsstilscoach. Joachim er en allsidig trener med kompetanse som slyngetrening- og spinninginstruktør, samt trener for ulike gruppetimer. Han legger stor vekt på å tilrettelegge treningen for hver enkelt person, slik at de kan trives maksimalt med sin treningsrutine. Hans filosofi er å vise folk hvordan man kan trene hardt og riktig samtidig som man trives med det. Han tror på at trivsel er nøkkelen til varig suksess når det kommer til trening. Med Joachim som motivator kan du være sikker på at du får en dedikert og engasjert trener som er opptatt av din individuelle suksess og velvære. Han er klar til å hjelpe deg med å nå dine treningsmål og finne glede i treningen.


Ta kontakt her om du vurderer PT, vi tar gjerne en prat før oppstart slik at vi forstår dine behov og hvordan du kan få best utbytte av en personlig trener.


8 Fakta om Joachim Hvor er du fra? Rolvsøy, Norge Hvilke språk snakker du? Norsk og flytende engelsk Hva er din favorittøvelse? Vanskelig å velge bare 1. Men må være å kombinere øvelser på samme muskelgruppe slik at man blir ekstra sliten. Hva motiverer deg til å trene? Pushe grenser og samtidig føle seg vel etter en god og hard økt. Er en konkurranseperson så litt konkurranse skader ikke. Hva er din favoritttrening? Få ting som slår en god økt med andre personlige trenere der det er litt konkurranse i mellom fagfolk. Hvilken bok leser du nå, og hvilken film så du sist? Leser lite bøker, men ser mye "how to" videoer på youtube og elsker en god sci-fi film. De gamle star wars filmene er uten tvil en favoritt. ​ Hva er din favorittmat? Glad i mat, men favorittmaten er definitivt thai, green curry chicken med ris. Danker ut alt annet! Hva liker du å gjøre på fritiden? Bortsett fra trening? Er veldig glad i sportsbiler, eier eget verksted og skur mye bil på fritiden. Bruker en Toyota Supra som jeg tar med mye på eurorally, gatebil, race worz og lignende. Elsker også å reise, favorittstedet må nok være Las Vegas!

176 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page