top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJoachim Næss

Mer info om hva vi får i styrkesalen


Før helgen startet for fullt annonserte vi at vi skulle oppgradere en rekke apparater i vår styrkesal. Her er litt mer informasjon om hva som kommer til oss i løpet av høsten!

Alt av vårt nye utstyr vil snakke med vår treningsapp “mywellness”. Her kan du enkelt loggføre treningen din samtidig som den forteller deg hva du skal gjøre, hvor fort du skal utføre øvelsen og hvor lange pauser du skal ha. Helt perfekt for deg som trenger et ekstra dytt når du er på treningen!

Vi hjelper deg selvfølgelig med å sette opp dette, det er veldig lett når du først er i gang!

RUN EXCITE 1000 COSMO


Excitecosmo

Skillrow

skillrow

Som offisiell leverandør til 6 ulike OL, fra Sydney 2000 til Rio 2016 og partner til noen av verdens beste idrettsutøvere og klubber har Technogym igjen samarbeidet med noen av verdens beste utøvere for å utvikle SKILLROW™ SKILLROW™ er  den første romaskinen som gir utøveren mulighet å trene kondisjon og styrke på et høyt nivå, takket være designet, den innovative teknologien og performance-orienterte treningsprogrammer.

SELECTION PRO STYRKEAPPARATER

Hvorfor velger vi SELECTION PRO?

PHYSIOCAM Gjør det mulig å variere motstanden slik at den matcher den kraftkurve for den spesifikke muskelgruppe under treningen. I praksis betyr dette en lettere motsand ved begynnelsen og slutten av en bevegelsesfase hvor musklene er svakest.

BIOMOTION Konseptet er utviklet av Technogym forskergruppe og basert på en omfattende studie av funksjonell anatomi av individuelle muskler og deres atferd i sammensatte bevegelser. Dette har resultert i en utforming som gjenskaper den naturlige bevegelse ved en forutbestemt ROM (spekter av bevegelse).

LEGPRESS (sete/fremside/bakside lår/legger)

legpress

Med SELECTION PRO Leg press får du komplett trening for hele benet med en rekke ulike variasjoner. SELECTION PRO Leg press aktiverer musklene i quadriceps, gluteus, hamsting, gastrocnemius og soleus.

LEGCURL (bakside lår)

selection_pro_prone_leg_curl_hero_2

Prone Leg Curl er et treningsapparat for liggende trening av baksiden av lår. apparatet er enkelt å justere for ulike beinlengder, samt at det har to ulike håndgrep for å passe ulike armlengder.

ADDUCTOR (utside/setemuskulatur)

selection_pro_abductor_hero_1_1

Selection PRO Adductor gi effektiv trening av setemusklene og utsiden av låret, og aktivere den store setemuskulaturen. Selection PRO Abductor bidrar til å forebygge og behandle ledd og muskelproblemer i hofter og bekken.

ABDUCTOR (innside lår)

Selection-Pro-Abductor-2-1440x1008

Selection PRO Abductor gi effektiv trening av setemusklene og utsiden av låret, og aktivere den store setemuskulaturen. Selection PRO Abductor bidrar til å forebygge og behandle ledd og muskelproblemer i hofter og bekken.

LEG EXTENSION (Fremside Lår)

selection_pro_leg_extension_hero_1_1

Med SELECTION PRO Leg Extension trener man de fire musklene på forsiden av låret, quadriceps.

SELECTION PRO Leg Extension er et ideelt valg for behandling og forebygging av led- og muskelproblemer i knærne, og for å forbedre styrken og funksjonaliteten til bena.

CHEST PRESS (bryst)

selection_pro_chest_press_hero_2

Selection PRO Chest Press gir effektive styrken av brystmusklene og sekundære armer. Aktiverer bryst- og skuldermuskulatur.

Med Selection PRO Chest press får du en elliptisk bane som involverer musklene effektivt gjennom hele øvelsen og bidrar til stabilitet i skulderleddet og korrigering av muskelubalanse i armene.

PECTORAL (bryst)

selection_pro_pectoral_hero_2

Selection PRO Pectoral gir en effektiv trening av brystmusklene og aktiverer pectoralis og skuldermusklene.

Selection PRO Pectoral hjelper til med å stabilisere skulder og korrigere muskelubalanse i armene.

PULLDOWN (rygg)

selection_pro_pulldown_hero_2

SELECTION PRO Pull down gjenskaper en nedadgående trekkbevegelse for effektiv, sikker styrketrening av dorsale muskler og armmuskler – alt fra en komfortabel, ergonomisk sittestilling.

LOW ROW (rygg)

selection_pro_low_row_hero_1_1

Selection Low Row aktiverer primært musklene i arm, rygg og skulder.

Selection Low Row er utformet for å tilveiebringe en naturlig bane og aktivering av ryggmuskulaturen og bidrar til stabiliteten av skulderleddet og korrigering av muskelubalanse i armene.

Vertikal Traction (nedtrekk)

selection_pro_vertical_traction_hero_2

Vertikal Traction er ideell for å bygge muskelstyrke i rygg og armer fra en ergonomisk sittestilling.

ABDOMINAL CRUNCH (mage)

selection_pro_abdominal_crunch_hero_2

Med nyskapende design og komfort har Technogym utviklet Selection PRO – styrke trening maskiner er laget for å passe alle typer brukere, fra nybegynnere til de mer erfarne.

Seleksjon PRO Abdominal Nå gjelder aktiverer interne magemuskulaturen som forbedrer kroppsholdning og hindrer ryggraden felles problemer.

Nyskapende design stabiliserer bekkenet for å gi økt effektivitet under trening. Selection PRO Abdominal Crunch er brukervennlig og krever heller ingen justering av setet.

LOWER BACK (korsrygg)

selection_pro_lower_back_hero_1_1

SELECTION PRO Lower back er utformet for å gi effektiv trening for korsryggen uten å involvere hofteleddet, og aktiverer quadratus lumborum-muskel og ryggmuskelen.

SELECTION PRO Lower back forebygger og behandler problemer i ryggraden og forbedre holdningen din.

ROTARY TORSO (skrå mage)

selection_pro_rotary_torso_hero_2

Få mest mulig ut av treningen med Rotary Torso. Den er ideell for å bygge de indre og ytre skråmuskulaturene fra en komfortabel og ergonomisk sittestilling.

ARM EXTENSION (bakside armer)

selection_pro_arm_extention_hero_1

Med Selection PRO Arm Extension tilbyr en effektiv trening av armmuskler, primært triceps. Selection PRO Arm Curl er ergonomisk og designet for å passe alle type brukere, med håndtak som tilpasser seg din armlengde og følger et naturlig bevegelsesmønster.

ARMCURL (fremside armer)

Arm curl weight training machine

Selection PRO Arm Curl gir effektiv trening av armer og aktiverer primært biceps. Produktet er ergonomisk og designet for å passe alle, med håndtak som tilpasser seg din armlengde og albuen for å sikre riktig posisjon.

11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page