Søk
  • Joachim Næss

Mer info om hva vi får i styrkesalen


Før helgen startet for fullt annonserte vi at vi skulle oppgradere en rekke apparater i vår styrkesal. Her er litt mer informasjon om hva som kommer til oss i løpet av høsten!

Alt av vårt nye utstyr vil snakke med vår treningsapp “mywellness”. Her kan du enkelt loggføre treningen din samtidig som den forteller deg hva du skal gjøre, hvor fort du skal utføre øvelsen og hvor lange pauser du skal ha. Helt perfekt for deg som trenger et ekstra dytt når du er på treningen!

Vi hjelper deg selvfølgelig med å sette opp dette, det er veldig lett når du først er i gang!

RUN EXCITE 1000 COSMO


Excitecosmo

Skillrow

skillrow

Som offisiell leverandør til 6 ulike OL, fra Sydney 2000 til Rio 2016 og partner til noen av verdens beste idrettsutøvere og klubber har Technogym igjen samarbeidet med noen av verdens beste utøvere for å utvikle SKILLROW™ SKILLROW™ er  den første romaskinen som gir utøveren mulighet å trene kondisjon og styrke på et høyt nivå, takket være designet, den innovative teknologien og performance-orienterte treningsprogrammer.

SELECTION PRO STYRKEAPPARATER

Hvorfor velger vi SELECTION PRO?

PHYSIOCAM Gjør det mulig å variere motstanden slik at den matcher den kraftkurve for den spesifikke muskelgruppe under treningen. I praksis betyr dette en lettere motsand ved begynnelsen og slutten av en bevegelsesfase hvor musklene er svakest.

BIOMOTION Konseptet er utviklet av Technogym forskergruppe og basert på en omfattende studie av funksjonell anatomi av individuelle muskler og deres atferd i sammensatte bevegelser. Dette har resultert i en utforming som gjenskaper den naturlige bevegelse ved en forutbestemt ROM (spekter av bevegelse).

LEGPRESS (sete/fremside/bakside lår/legger)

legpress

Med SELECTION PRO Leg press får du komplett trening for hele benet med en rekke ulike variasjoner. SELECTION PRO Leg press aktiverer musklene i quadriceps, gluteus, hamsting, gastrocnemius og soleus.

LEGCURL (bakside lår)

selection_pro_prone_leg_curl_hero_2

Prone Leg Curl er et treningsapparat for liggende trening av baksiden av lår. apparatet er enkelt å justere for ulike beinlengder, samt at det har to ulike håndgrep for å passe ulike armlengder.

ADDUCTOR (utside/setemuskulatur)

selection_pro_abductor_hero_1_1

Selection PRO Adductor gi effektiv trening av setemusklene og utsiden av låret, og aktivere den store setemuskulaturen. Selection PRO Abductor bidrar til å forebygge og behandle ledd og muskelproblemer i hofter og bekken.

ABDUCTOR (innside lår)

Selection-Pro-Abductor-2-1440x1008

Selection PRO Abductor gi effektiv trening av setemusklene og utsiden av låret, og aktivere den store setemuskulaturen. Selection PRO Abductor bidrar til å forebygge og behandle ledd og muskelproblemer i hofter og bekken.

LEG EXTENSION (Fremside Lår)

selection_pro_leg_extension_hero_1_1