top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJoachim Næss

Nyhet , alle våre aktive medlemmer får 15 % rabatt - Sport1 Rygge.🙂

Vi har inngått samarbeids avtale med Sport1 Rygge storsenter. Alle aktive medlemmer hos Ditt Treningssenter / Moss Livea får 15 % på hele sortimentet, med unntak pulsklokker og EL. sykler ( Elektriske ting).


Vi er glade for at vi har fått denne samarbeids avtalen da Sport1 Rygge har som mål å være fagbutikken i Østfold. Deres ansatte har den beste kompetansen i distriktet. Husk ditt medlemskort / armbånd med vår logo for fremvisning av rabatt.


SPORT 1 RYGGE

Løp er vårt sterkeste fagområde og der vi har det beste utvalget. Vi har alle typer løpesko, vi bruker speilkasse og kundene kan selv teste skoene på en tredemølle. De ansatte har stor kompetanse innen trening, og gir gjerne kunden noen gode råd på veien mot en god løpeopplevelse.

Ski og sykkel er også to fokusområder for oss. Vi har de fleste typer ski på lager, vi har et stort skiverksted som gjerne prepper ski og vi har et godt rykte som fagbutikk innen ski i området. Sykling er en stor aktivitet i Østfold. Sykkelverkstedet vårt gjør alle typer service og reparasjoner, også på el-sykler. Vi fører det meste innen sykkel og har også et bredt utvalg ev el-sykler.Se mer info : Sport 1 Rygge | Sport 1 - Ekte Sport

45 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page