top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJoachim Næss

OPPDATERT INFORMASJON TIL VÅRE MEDLEMMER:

ÅPNING

15.juni er satt som foreløpig åpningsdato fortreningssentre i Norge. Det er mye som skal på plass før vi endelig kan møte dere alle flotte medlemmer i våre lokaler igjen. Vi venter på de ferdige føringene fra myndighetene som skal gi oss all den informasjon vi trenger slik at senteret er tygt og rent for deg. De to første ukene i juni vil vi derfor jobbe effektivt med tilrettelegging av senteret så det står klart for deg til åpninigen.VI GLEDER OSS STORT TIL Å SE DERE ALLE «LIVE» IGJEN!

MENS VI VENTER: GRATIS UTE-OG HJEMMETRENING

Vi har kommet godt igang med å kunne tilby våre medlemmer utetimer.Timeplanen legges ut hver uke og du melder deg enkelt på timene via vår app Ditt Treningssenter.Timene foregår enten i Melløsparken eller Torderødparken.

NYHET fra 6.juni: Vi starter opp med spinningtimer utepå vår parkeringsplass. Påmelding via appen innen kl.22.00 kvelden før.(20 plasser). I tillegg har vi under hele perioden senteret har vært stengt delt flotte hjemmetreningsprogram og online gruppetreninger,-både med våre kjente og kjære instruktører og fra Les Mills.

BETALING

Vi er et av få sentre i Moss som valgte å ikke trekke medlemsavgift for april og mai. Trekket 20.06, som gjelder for juni vil gå som normalt. I tillegg til å være aktive ute håper vi dere vil bruke senteret flittig i den pålagte «hjemmesommeren»vi nå går imøte.

Takk for støtten dere viser oss og VELKOMMEN TILBAKE TIL NY OG TRYGG TRENING I KJENT OG KJÆRT MILJØ!

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page