top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJoachim Næss

Påmelding for “Lets Move” er i gang!

Vi starter i gang med en ny konkurranse som går fra den 12-31 mars. Du kan melde deg på via vår treningsapp «mywellness«. Dersom du har trøbbel med å melde deg på ta kontakt med oss i resepsjonen så hjelper vi deg med dette.

letsmove

Dette er en verdensomfattende kampanje som gir dere muligheten til å være med å synliggjøre og bekjempe overvekt og inaktivitet blant barn og unge i verden og Norge. Du får litt ekstra motivasjon og ved å registere MOVES er man også med på å kunne få muligheten til å donere Technogym treningsutstyr til en skole eller non profit orginisasjon som er relevant for å bedre helse blant barn og unge.

Ler mer om lets move her

Dersom dere tar bilder og legger ut i sosiale medier benytt gjerne #letsmoveforabetterworld i bildet! Du kan følge med på alle som legger ut bilder her


Del dette:Hva som teller i konkurransen:

  1. All aktivitet som registreres automatisk på medlemmet via mywellness på utstyr tilkoblet internett. (Kardio og Styrke med Unity skjerm, Group Cycle, SkillMill, SkillRow og TeamBeats)

  2. All aktivitet som automatisk registreres ved bruk av TGS nøkler på utstyr ikke tilkoblet internett (Kardio og Styrke med TGS nøkkel funksjon)

  3. Trening registrert via MyWellness appen hvor medlemmet har pulsbeltet tilkoblet appen under treningen. (Gjelder også hvis medlemmet utfører trening hvor utstyr ikke er tilkoblet internett)

  4. Moves registreres på Challengen fra den dagen medlemmet melder seg på challengen. (Aktivitet utført før de melder seg på teller ikke)

5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page