top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJoachim Næss

Prisjustering september 2022

Kjære medlem!

Vi har jobbet både under pandemien og våren/sommeren med å ruste opp senteret. Vi har malt gruppetreningssalen, fått inn nytt utstyr både i salene og i treningsstudio og Easylife avdelingen har også blitt oppgradert. Om dere har tips og ideer til ytterligere forbedringer vi bør gjøre, er disse hjertelige velkomne. Våre medlemmers meninger er viktige for oss!


Sammen med dere har vi vært gjennom noen tøffe perioder! Vi takker varmt for den støtten dere har vist oss! Hele bransjen (som mange bransjer) har fått seg en tøff tørn, men vi er motiverte og klare for en ny spennende sesong på Ditt Treningssenter.

Første prisjustering på 15år!

I september vil vi justere våre priser på alle medlemskap. Våre eksisterende medlemmer vil alltid ligge lavere i pris når vi gjør slike prisjusteringer. Er du innenfor bindingstid vil du heller ikke bli berørt. Prisjustering vil gjøres på medlemsavgiften i september med trekk 20.9.2022. Dette må vi gjøre for å opprettholde kvaliteten og at senteret kan holdes i tipp topp stand. Dersom du har hatt en rabattert medlemspris som er lavere enn våre ordinære priser, vil du nå bli justert litt opp mot våre nye priser. Du vil fortsatt ligge under de nye ordinære prisene. De nye prisene for eksisterende medlemmer og nye medlemmer vil se slik ut:


Voksen: Din nye pris kr. 479,- Pris nye medlemmer: kr. 489 ,- tidligere pris kr. 449 ,-

Senior: Din nye pris kr. 449 ,- Pris nye medlemmer: kr. 459 ,- tidligere pris kr. 419 ,-

Student: Din nye pris kr. 439 ,- Pris nye medlemmer: kr. 449 ,- tidligere pris kr. 419 ,-

Ungdom 13-15 år: Din nye pris kr. 395 ,- Pris nye medlemmer kr. 399 tidligere pris kr. 379,-


Husk å sjekke i nettbanken at maksbeløpet ligger slik at den er i samsvar med beløpet som skal trekkes for å unngå påminnelser.


Vi håper sommeren har vært bra og at dere er klar for en herlig treningshøst!

236 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page