top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJoachim Næss

PT dager 25 & 26 SEPT!

🌟 Spennende Nyheter! 🌟Marker kalenderen din for 25. og 26. september (mandag & tirsdag), for da skjer det utrolig mye spennende på senteret vårt!


🏋️‍♀️ Våre dyktige personlige trenere vil lede unike gruppetimer som du absolutt ikke vil gå glipp av. Fra adrenalinpumpende Bootcamp til en utfordrende Spinning-opplevelse og watt-testing for de som søker å måle kreftene sine – dette er dagene for å ta treningen til nye høyder! Alle timene er oppført i vår praktiske app, så sørg for å sikre din plass ved å melde deg på i forkant.


💪 Hvis du ønsker å ta en dypere dykk i din egen helse og fitness, tilbyr vi også gratis kroppsanalyser. Påmelding er tilgjengelig i resepsjonen.


🤩 Og det blir enda bedre! Disse dagene gir vi deg en eksklusiv mulighet til å sikre deg en personlig trener til en redusert pris. Vi gir deg hele 10% avslag på alle våre PT-pakker!


🏋️‍♂️ Her er en oversikt over hva du kan forvente når du jobber med en personlig trener over tid:


✨ 3 timer: Du får en grundig kartlegging av dine behov og et solid utgangspunkt for ditt treningsprogram.


✨ 10 timer: Du har et skreddersydd treningsprogram og en økt selvtillit i treningen din.


✨ 25 timer: Du begynner å føle og se de etterlengtede resultatene, og du og din PT tar treningen til nye høyder.


✨ 50 timer: Du er nå en erfaren treningsentusiast, trygg og ser betydelige resultater. Din PT kjenner deg inngående og vet hvordan dere kan maksimere effekten av treningen. Varig endring er innen rekkevidde!


Les mer om PT her

https://www.ditt-treningssenter.no/pt


Dette er sjansen du har ventet på for å ta kontroll over din egen helse og kropp. Ikke gå glipp av det – vi gleder oss til å se deg på senteret disse spesielle dagene! 💪💥🎉

19 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page