top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJoachim Næss

Starte tidlig med en sunnere og bedre livvstil?

EasyLife er et langvarig program for deg som skal ned i vekt, gjennom varig endring av livsstil.

1

Nøkkelordene er fysisk aktivitet, sunt og normalt kosthold og motivasjon. Det store målet er at du finner en livsstil du skal kunne leve godt med resten av livet.

Med EasyLife går du raskt ned i vekt, noe som motiverer til innsats for å finne en ny og god livsstil. Samtidig blir du fast medlem av treningssenteret i minimum 1 år. Nedre aldersgrense er 18 år.

Interessert? Send inn skjemaet til høyre for en uforpliktende kontakt.

EasyLife er ikke et slankekurs. Men mange går ned svært mye i vekt, særlig i starten. Vel så viktig er det å lære om kosthold, og å komme i gang med regelmessig trening. Dette får du god hjelp og støtte til. Vi starter treningen forsiktig for deg som ikke har trent tidligere. Alt skjer i ditt tempo .

Vi har en egen avdeling for våre EasyLife-deltakere som er roligere og har et høyere aldersgjennomsnitt enn de fleste andre treningssentere. Alle får oppfølging av gruppeinstruktør/medlemstrener som hjelper deg å komme i fysisk aktivitet.

EasyLife er et program som hjelper deg til en varig livsstilsendring og bedre helse. Du får veiledning underveis mot dine egne mål i forhold til kosthold, fysisk aktivitet og positiv tankegang.

Du er med i en fast gruppe som møtes 24 ganger i løpet av EasyLife-året. Trening kommer i tillegg. Du får din egen EasyLife-bok,  hvor alle leksjonene om trening, kosthold og motivasjon er beskrevet.

Hovedhensikten med EasyLife er å få til en varig endring av dine vaner i forhold til mat, trening og tankegang. Helheten og langvarigheten i EasyLife har vist seg å være en nøkkel til et nytt og bedre liv med mer energi, overskudd og livsglede.

Alle som følger EasyLife sin trappetrinnsmodell er garantert å gå ned sine ønskede kilo. I EasyLife-Nytt kan du lese om hvor fornøyde deltakerne er. Siden oppstart i 2004, ser vi at mange av våre deltakere klarer å holde vekten etter at de er ferdige.

EasyLife – 12 måneder er for dem som ønsker å gå ned 10 kilo eller mer. EasyLife Lettere varer i 3 måneder, og er for deg som kun skal ned mellom 5-8 kilo og trenger å lære mer om kosthold og trening. (anbefales de som trener fra før men som ikke kommer helt i mål med treningen sin)

Begge kurs er for deg som vil komme i gang med en sunnere livsstil, enten du trenger hjelp til å komme igang med fysisk aktivitet eller spise sunnere og bedre.

Forøvrig er alle trenings- og kostholdsråd basert på statlige anbefalinger. Vi hverken veier mat eller teller kalorier. Enkle gode tommelfingerrregler er vårt motto. Noen av våre referanser finner du HER.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page