top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJoachim Næss

Super Tilbud til Moss CK

spinn

Er du medlem i Moss Sykkelklubb har får du et godt tilbud her på Ditt Treningssenter. Du slipper innmeldingsavgift og kun 6mnd avtaleperiode! Tilbudet gjelder frem til 31/12/2019

Vårt team er opptatt av å kunne tilby deg topp moderne utstyr med muligheter for watt testing. Vi ønsker at du som medlem skal ha gode opplevelser av å trene her hos oss og vi kjører flere timer i uken med våre instruktører som er fokusert mot de som er syklister. Her skal DU skal føle deg ivaretatt, inkludert, trygg og inspirert til å fortsette treningen din igjennom vinteren!

Tilpassede gruppetimer for syklister

Vi har mange syklister som trener hos oss, og det gir oss mulighet til å tilpasse treningen for denne gruppen ekstra godt. Våre supre sykkelinstruktører Lena Brenden og Jorid Ødegaard har ukentlig  timer ekstra tilrettelagt for aktive syklister og ivrige sykkelmosjonister. Varigheten på disse to timene varierer fra 60-90 minutter.

Utover disse timene finner du mange inspirerende sykkeltimer, og andre gruppetimer, som vil oppretteholde, og kanskje til og med forbedre, både kondisjonen og styrken ytterligere til neste sesong. Anbefaler sterkt å teste våre nye løpetimer dersom du ønsker litt variasjon på dine kondisjonstimer.

Vi på ditt treningssenter benytter technogym som hovedleverandør på utstyr som muligjør loggføring av all treningen din via http://www.mywellness.com. Denne snakker også med eksterne treningsapper som Polar og fitbit.

Er du klar for å ta treningen med oss innendørs? Kom gjerne inn og prøv oss før du bestemmer deg! 

Velkommen til Ditt Treningssenter!

  1. Medlemskap til 449.- pr mnd

  2. Kun 6 mnd avtaleperiode

  3. Ingen oppstartsavgift ink nøkkelkort (Ønsker du my wellness key kan du kjøpe denne til 249.-)

  4. Dersom det blir flere enn 6 nye medlemmer (Etter 11/10/2019) som starter før 31/12/2019 vil medlemsprisen reduseres til 399.- pr mnd.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page