top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJoachim Næss

VARIG VEKTREDUKSJON KREVER VARIG ENDREDE VANER!

Hva er EasyLife?

07.Moss.01.2020.side

EasyLife er et landsdekkende konsept og har flere avdelinger rundt i Norge. På avdelingen i Moss har vi et unikt miljø – både ujålete og uhøytidelig – med høy kompetanse på vektreduksjon, både innen kosthold og trening blant instruktørene. Vi har laget et senter inne i senteret der deltagerne kan trene i fred og få den roen de trenger.  Hovedhensikten med EasyLife er å få til en varig endring av inngrodde vaner i forhold til mat, trening og tankegang.  Det store målet er at du finner en livsstil du skal kunne leve godt med resten av livet. Helheten og langvarigheten i EasyLife er nøkkel til et nytt og bedre liv med mer energi, overskudd og livsglede.

Man skal ikke spise sunt og trene bare for å bli slank!

Motivasjon er en utro tjener og nye vaner må være viktig for deg. Vi har alle et individmessig og samfunnsmessig ansvar for å tenke helsemessige vaner. Det tar 2-5 år før kroppen aksepterer ny vekt og det krever målrettet disiplin, struktur og kontroll i denne prosessen. For noen blir dette for tøft og de mister fighter-spiriten underveis. Da er vi den som står ved siden av og dytter og motiverer, men uansett så er det den enkelte som må sitte i førersetet. –Mennesker er ikke A4, og det er viktig å få det enkelte menneske til å se løsninger rundt problemområder og endre sin gamle innstilling.

Enkle leveregler

EasyLife-konseptet er basert på en kjapp vektreduksjon i førsten, for så å etablere gode vaner som må bli permanente. Dette er en prosess som må individuelt tilpasses. Forøvrig er alle trenings- og kostholdsråd basert på statlige anbefalinger . -Vi hverken veier mat eller teller kalorier, men benytter oss av tallerkenmodellen til et hvert måltid. For å få en god start på endringsprosessen, benyttes en kosterstatter (VLCD) i første delen av programmet. Etter dette introduseres gradvis vanlig sunn og god mat med 3 hovedmåltider daglig etter tallerkenmodellen, samt 2 mellommåltider. Hensikten er at du skal holde en jevn forbrenning gjennom hele dagen og ikke se deg ”nødt” til å innta et kjempemåltid på kvelden fordi kroppen hungrer etter mat. Enkle gode tommelfingerregler er vårt motto her i Moss.

Kostholdet er en nøkkel for å yte og nyte i hverdagen. Det hjelper ikke bare å spise sunt, man må også balansere måltidene. Vi lærer medlemmene våre både hva som er sunt, hvorfor og hvordan måltidene skal settes sammen. Reisen mot en sunn og frisk livsstil, med balansert kosthold som kroppen blir glad av kombinert med fysisk aktivitet, er spennende og morsomt!

Dette er EasyLife

EasyLife er et langvarig program for deg som skal ned i vekt, gjennom varig endring av livsstil. Nøkkelordene er fysisk aktivitet, sunt og normalt kosthold og motivasjon. Det store målet er at du finner en livsstil du skal kunne leve godt med resten av livet.

  1. Har eksistert siden 2004, og er på landsbasis.

  2. Teoretiske kurs med leksjoner som omhandler kosthold, trening og mentaltrening.

  3. Varer i 12 måneder med oppfølging gjennom hele året.

  4. Kombinasjon av undervisning og trening – alt på samme sted!

  5. Kick-starter vektreduksjonen, men EasyLife er fundert på vanlig, norsk mat etter statens anbefalinger.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page