top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJoachim Næss

Vi ønsker Mona velkommen til vårt PT team fra høsten!

Vi har gleden av å introdusere Mona til vårt team fra høsten, en dyktig og engasjert personlig trener som er dedikert til å hjelpe deg med å nå dine treningsmål.


Med en omfattende erfaring i treningsbransjen siden 1998, har Mona arbeidet i ulike roller som senterleder, leder for resepsjon, salg, personlig trener og gruppetreningsinstruktør. Hun har en bred kunnskap og kompetanse som gjør henne i stand til å tilpasse treningsprogrammet til dine individuelle behov og ønsker.Mona brenner for å forbedre folkehelsen og ønsker å bidra til at mennesker oppnår sin beste versjon både fysisk og mentalt. Hun tror på balanse i livet, hvor aktivitet, kosthold og mental helse går hånd i hånd. Med Mona som din personlige trener vil du ikke bare oppnå dine mål, men også oppleve mestring og fremgang underveis.


Som Mona pleier å si: "The best way to finish is to start." Så ta det første skrittet mot en sunnere og mer aktiv livsstil ved å bli veiledet av Mona, en dedikert og inspirerende personlig trener. Du er på vei mot en reise som vil gi deg varige resultater og økt velvære.Les mer om vårt PT team og prisløsninger her

11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page