top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJoachim Næss

Vi starter med løpekurs i sommer!

I sommer starter vi med løpegrupper! Disse blir fulgt opp av vår nye personlige trener Kristine Platace! Kursgruppen starter Onsdag den 24/5 kl 18:00, vær rask med påmelding i og med at dette er en personlig trener gruppe er det kun plass til 10stk.

Løpekurset vil være tilpasset ditt nivå samtidig som du vil trene sammen med andre i et godt og hyggelig miljø. Kurset vil ha 8 samlinger igjennom sommeren, siste samling vil være den 28.06.2017. Dette er perfekt for deg som ønsker å trene ute, være sosial og samtidig forbedre din prestasjon i løp.

kristinepl

Kursholderen og personlig treneren Kristine Platace har bred erfaring innen løp og prestasjon. Hun har vunnet Christian Fredrik løpet 2 ganger og har 11års erfaring i løp og kappgang. Hun har også deltatt i World Cup 2011 og European Championship 2012. Kristine har også utdannelse som Personlig trener spesefikt rettet mot friidrett og fitness fra Sport Education Agency Latvia og har vært student ved Sports Skolen Judze Latvia.

Kurset koster 2990.- og det er kun 10 plasser tilgjengelig. Nå har du muligheten til å virkelig få noe ut av sommertreningen! Påmelding gjøres i resepsjonen på ditt treningssenter eller via epost: post@ditt-treningssenter.no

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page