top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJoachim Næss

Vi tilbyr bedriftstrening!

*Investering i ansattes helse gir bedre resultater for bedriften!*


En sunn bedrift begynner med sunne ansatte, og stadig flere bedrifter innser verdien av å prioritere helse og velvære blant sitt team. Den enkle teorien er at ved å motivere ansatte til økt fysisk aktivitet og en sunnere livsstil, oppnår bedriften mer effektive ansatte, redusert sykefravær og et forbedret arbeidsmiljø.


*Praktisk implementering er nøkkelen*


For å gjøre denne teorien til virkelighet, kreves kompetente fagfolk som kan utvikle en helhetlig strategi rundt trening og fysisk aktivitet i bedriftens regi. Denne strategien bør balansere hensynene til den enkelte medarbeider og bedriften som helhet. Det er avgjørende at økt fokus på trening og helse oppleves som en positiv tilleggskomponent i arbeidshverdagen, ikke som et påtvunget tiltak.


*Erfarne fagfolk for bedre bedriftshelse*


Ditt Treningssenter har lang erfaring med å tilrettelegge for økt fokus på trening og helse i bedrifter. Vi forstår viktigheten av å skape en strategi som er tilpasset både individuelle behov og bedriftens overordnede mål.
*Kontakt oss for skreddersydde løsninger!*


Har du spørsmål eller ønsker et uforpliktende bedriftsbesøk for å diskutere hvordan vi kan styrke helsen og trivselen blant dine ansatte?


Send oss en e-post på post@ditt-treningssenter.no.


Vi ser frem til å hjelpe din bedrift med å oppnå en sunnere og mer produktiv arbeidsplass!

8 visninger0 kommentarer
bottom of page