top of page
Søk
  • Forfatterens bildeJoachim Næss

Viktig informasjon vedr ditt medlemskap

Kjære medlem

Ditt Treningssenter og Moss Easylife er dessverre blitt pålagt å holde ytterligere stengt t.o.m 11.april.Dette er selvfølgelig beklagelig, men en nødvendighet for å kunne holde smitten i byen vår nede. Treningsavgiften for mars er allerede sendt og vi har derfor ingen mulighet til å reversere dette trekket. Til informasjon betales treningsavgiften på etterskudd, og trekket den 20.03 er betaling for mars.

Vi åpner opp igjen 12.april og dere slipper da å betale treningsavgiften for hele april. Dette for å kompensere dere for de dagene i mars og april senteret er stengt.Det betyr at du som medlem ikke trenger å foreta deg noe.

Husk at du kan gå inn på vår app ‘Ditt Treningssenter’ hvor du finner over 200 treningsvideoer. Vi har timer med våre egne gruppeinstruktører,Les Mills timer og Fort Gjort trening. Tren når det passer deg! Vi har også daglige motivasjonsvideoer som vi legger ut på våre facebook sider. Alle disse tilbudene er gratis for våre aktive medlemmer. 

Vi på Ditt Treningssenter håper på din forståelse og gleder oss til å se dere alle tilbake på senteret. Ta vare på hverandre og hold dere aktive, vi ses om ikke altfor lenge!

11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page