top of page
Ditt-ts-bilder-4.3.23 (35 of 84).jpg

MOTIVASJONEN TIL Å FULLFØRE

Vi legger vekt på ordet "personlig" i personlig trener. Din trener, DINE MÅL!

Velkommen til vårt PT-team – hvor det personlige kommer før treningen!

Vi er et dedikert og erfarent team av personlige trenere som er klare til å hjelpe deg med å nå dine mål og leve ditt beste liv.

 

Vårt fokus ligger ikke bare på trening, men også på å tilpasse en helhetlig livsstil som passer til deg og dine behov. Vi forstår at hver person er unik, med ulike mål, utfordringer og ambisjoner. Derfor legger vi vekt på å skape et trygt og støttende miljø der du kan føle deg motivert og inspirert til å utfordre deg selv.

 

Uansett om du er nybegynner eller har erfaring med trening, vil vårt team tilpasse programmene for å passe til deg og din individuelle reise. Vi er stolte av vår varierte kompetanse som inkluderer erfaring innen livsstilsveiledning, fysioterapi,

forbrenningstrening, styrketrening og yoga. Dette betyr at vi kan tilby et bredt spekter av treningsformer og tilnærminger som er skreddersydd for å møte dine spesifikke behov og ønsker. Vårt mål er ikke bare å hjelpe deg med å oppnå fysisk styrke og kondisjon, men også å styrke din mentale helse, forbedre din kroppsbevissthet og skape en balanse mellom kropp og sinn.

 

Vi tror på at trening skal være en kilde til glede, selvutfoldelse og personlig utvikling. Nå er tiden inne for å investere i deg selv og din helse. Ta det første skrittet mot en sunnere og mer aktiv livsstil ved å bli med oss. Vårt PT-team er her for å veilede deg, støtte deg og inspirere deg på reisen mot dine mål. Uansett hvor du er i dag, kan du oppnå det du drømmer om. Så ikke nøl med å kontakte oss for å booke din første PT-time. Sammen kan vi skape en unik treningsplan som passer til deg og bringe frem det beste i deg. Husk, hos oss kommer det personlige før treningen. Vi er klare til å hjelpe deg med å oppnå resultater og leve et liv du elsker.

PT TEAM

PT TEAM

PT TEAM
Søk etter video...
JOACHIM STORIES

JOACHIM STORIES

00:33
Spill video
MONA STORIES

MONA STORIES

00:28
Spill video
SAJI STORIES2

SAJI STORIES2

00:28
Spill video

GRUPPETRENING MED PT
2x i uken for en kjempe god pris!

Vi tilbyr VIP Wellness medlemskap.

Bedre pris PT timer dersom du har dette regelmessig!.

Anbefaler også Livea Xpress kurs om du vurderer å trene med gruppe PT. Mye for pengene!

Trykk her for mer info om VIP Meldemskap 

Hvem ønsker du å trene med:

Takk for innsendingen din!

bottom of page