top of page

Foretaksinformasjon

OIE Trening/ Ditt Treningssenter tilbyr et helhetlig tilbud innen trening. Vi er ett senter liggende i Storgaten 28 c, 1531 Moss siden 1991. 

Trenger du hjelp eller har du spørsmål om våre tilbud innen trening og behandling, finner du mer informasjon på www.ditt-treningssenter.no

 

Du kan også kontakte oss på e-post : post@ditt-treningssenter.no, telefon 69 25 76 07 eller komme innom resepsjonen.

Juridisk navn: Oie Trening AS

Org nr 916 140 827

Tlf: 69257607

 

Storgata 28 C, 1531 Moss

E-post : post@ditt-treningssenter.no

Salgsvilkår på Internett:

Aldersgrense

Det er 18 års aldersgrense for kjøp av medlemskap på internett. Medlemskap for personer mellom 13 til 18 år må kjøpes ved oppmøte på senteret med foresatte.

2

Priser

Prisen du skal betale for medlemskapet du kjøper via hjemmesiden er opplyst i oversikten over medlemskap du kan kjøpe på nett. Ved kjøp av AvtaleGiro-medlemskap (AG) på nett betaler du innmeldingsavgiften, samt treningsavgift for inneværende og påfølgende treningsmåned forskuddsvis om ikke annet er nevnt som kampanje, etc. Medlemsavgiften for resten av avtaleperioden vil bli trukket fra din konto via avtalegirokontrakten den 20. i hver måned. For medlemskap uten bindingstid gjelder tilsvarende, og innbetalt treningsavgift vil ikke bli tilbakebetalt selv om medlemskapet sies opp med virkning før den påfølgende måneds utløp. Merk at det er beløpet som skal betales på forskudd som vises i kassen i nettbutikken, ikke totalprisen på medlemskapet.

 

For kontantmedlemskap betales prisen for hele perioden forskuddsvis ved avtaleinngåelse.

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varen/tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

3

Betaling

Betaling for medlemskap kjøpt på nett kreves på det tidspunkt vi mottar din bestilling. Du vil motta medlemsavtalen med kvittering pr. e-post så snart betalingen er registrert hos oss.

4

Kortinformasjon

Når du handler hos Ditt Treningssenter blir betalingen behandlet av Teller/Nets, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

5

Bekreftelse på inngått medlemsavtale

Når du har fått bekreftelse på inngått medlemsavtale tar du med deg denne til resepsjonen. Les mer om åpningstider og betjent resepsjon på nettsiden. Du vil da få utlevert medlemskort, og kan begynne treningen. Medlemskortet bruker du som adgangskontroll ved ankomst på treningssenteret og er personlig. 

Vi ber om at du alltid registrere deg ved ankomst.

6

Personopplysninger

Ditt Treningssenter behandler persondata i tråd med de til enhver tid gjeldende lover om behandling av personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet til andre eksterne register. Du kan lese mer om vårt personvern erklæring her :

7

Medlemsbetingelser

For medlemskap som er kjøpt utenfor vanlige utsalgssteder (stand, nett) gjelder Lov om angrerett. Angrerettloven gir 14 dager ubetinget angrerett fra den dagen bekreftelsen på inngått avtale, angrerettskjema og de foreskrevne opplysningene om angrerett er mottatt.

Melding om bruk av angreretten må gis til Ditt Treningssenter skriftlig på post@ditt-treningssenter.no innen fristen og kan gis på hvilken som helst måte. Et ferdig utfylt angrerettskjema sendes pr. e-post om det ønskes via e post.  Angrefristen ansees overholdt dersom melding er avsendt innen fristens utløp. Medlemmet bør sørge for at dette kan dokumenteres.

 

Du kan benytte treningssenteret når du har mottatt medlemsavtalen og har hentet medlemskortet ditt. Dersom du benytter treningssenteret før utløpet av angrefristen må du betale for denne bruken dersom angreretten benyttes, jfr. Angrerettloven §2 

 

Medlemsbetingelser for våre medlemmer.

bottom of page