top of page

HVORFOR VELGE OSS?

Selvstendig treningssenter siden 1991

32års erfaring

Vi har hjulpet våre medlemmer siden 1991, vi har mye erfaring og kompetanse. Hos oss skal du være trygg på at du får et program tilpasset dine behov.

Vi har en rekke ukentlige truppetreninger inkludert i ditt medlemskap. Vi kjører alt i fra egenkomponerte timer til Les Mills sertifiserte timer. Vi tilbyr timer som passer deg uansett form.

2000kvm med treningssenter

Vi har et stort senter med hele 5 forskjellige gruppetreningssaler + en stor styrke og kondisjonssal.

Sentralt

Vi befinner oss midt i moss sentrum. Gåavstand til både kjøpesenter, bussterminal og tog.

Nøkkelkort

Vi tilbyr nøkkelkort slik at du kan trene alle dager i året. Røde dager er ingen hindring i å skippe treningen hos oss.

Ute etter å komme skikkelig i gang med treningen. Sjekk ut våre personlige trenere som kan de hjelpe deg med å få fart på treningen din igjen.

Vi tilbyr gode løsninger for deg som vil endre livsstilen din samt gå ned i vekt. Prøv et av våre Livea Livsstil Kurs (16 uker) eller Livea xpress kurs (8uker).

Vi jobber med medlemmer fra 15år til over 90år!

Vi har erfaring med å hjelpe medlemmer i alle aldere. Vi har medlemmer fra 15år til over 90år. Her skal du få riktig hjelp ut i fra ditt utgangspunkt. Dette kan vi!

vi tilbyr egen treningsapp der du kan hente ut programmer, få oversikt på vår timeplan, delta på konkurranser og mye mer.

Badstue

Benytt vår badstue etter en god treningsøkt. Vi har badstue i både herre og jentegarderoben.
NB! Følg med på annonserte åpningstider

Vi tilbyr barnepass

Vi har eget lekerom for barn. Her kan de oppholde seg på eget ansvar. Vi tilbyr også barnepassere innenfor gitte tidsrom. Kontakt oss for mer info.

bottom of page